Μεταφορές - Μετακομίσεις

Οι Μεταφορές Μετακομίσεις ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΤΙΣΤΑΣ δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει με υπευθυνότητα τις απαιτήσεις μιας σύγχρονής μεταφοράς - μετακόμισης εντός και εκτός Ελλάδας. Προσφέρει τις υπηρεσίες της με τα πιο σύγχρονα μέσα μεταφοράς για την καλύτερη ασφάλεια των εμπορευμάτων, αντικειμένων, της οικοσκευή σας αλλά και με τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας σχεδιασμένα για κορυφαία προστασία και αντοχή, των αντικειμένων σας, κατά τη μεταφορά τους.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους καθ'όλη τη διάρκεια της μεταφοράς των αντικειμένων τους. Από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταφοράς στον χώρο σας.

Η μετακόμιση σας είναι τόσο σημαντική για εμάς όσο και για εσάς. Η εταιρεία μας εργάζεται με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό με την καλύτερη τεχνογνωσία, έτσι ώστε να σας κάνει να αισθάνεστε πάντα ασφαλείς και σίγουροι για τη σωστή επιλογή σας !!!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ

Στοιχεία Επικοινωνίας: Πάροδος 10 Aγία Άννα - Ταύρος  | Τηλ. 210 5621608 | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.