Μετακόμιση Οικίας

moving-houseΜοιραστείτε τις ανησυχίες και τα σχέδια σας μαζί μας, και εμείς θα σας προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Μετακομίζοντας με εμάς σημαίνει ότι είμαστε υπεύθυνοι για τα οικιακά αγαθά σας από τη στιγμή της συσκευασίας έως ότου όλα τα αντικείμενα σας ανασκευαστούν και τοποθετηθούν στο τόπο προορισμού που έχετε επιλέξει. Ο σύμβουλος μεταφοράς θα επισκεφτεί την κατοικία σας χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα έχετε στα χέρια σας την εκτίμηση μας, βάσει της λίστας των προσωπικών σας ειδών, καθώς και το πλάνο που θα ακολουθήσουμε προκειμένου να μεταφέρουμε με τον ασφαλέστερο τρόπο τα πράγματα σας.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας παραμένει σταθερή, είτε μετακομίζετε στο επόμενο τετράγωνο, είτε στην πιο απομακρυσμένη τοποθεσία της Ελλάδος. Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας θα συσκευάσει και θα μεταχειριστεί όλα σας τα υπάρχοντα με ιδιαίτερη προσοχή. Απασχολούμε αποκλειστικά μόνιμους, εκπαιδευμένους Έλληνες υπαλλήλους με εκτεταμένη γνώση στη σωστή μεταχείριση των πραγμάτων σας.

 

 

bat tuv

Στοιχεία Επικοινωνίας: Πάροδος 10 Aγία Άννα - Ταύρος  | Τηλ. 210 5621608 | e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.